Modelspoorclub Maas & Waal

Wie zijn we?

Wat doen we?

Wat hebben we?

M&W in Houten

Al het andere

 

Het bestuur van de MSC Maas en Waal

 

 

 

Samenstelling

 

De Modelspoorclub Maas en Waal heeft een bestuur dat is samengesteld uit 5 leden en bestaat uit een voorzitter, een vicevoorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid. Bestuursleden nemen statutair voor drie jaren zitting in het bestuur en kunnen onbeperkt herkozen worden. Het bestuur vergadert circa 6 maal per jaar en roept jaarlijks in februari een Algemene Ledenvergadering bij elkaar.

 

Binnen het bestuur is er een Promotie Commissie (Promoco) actief, die activiteiten voor de bevordering van de modelspoorhobby bedenkt en uitvoert.

 

 

 

Voorzitter

 

 

Voorzitter Edwin van Opstal is spoor N fanaat en heeft al een flinke staat van dienst in het bouwen van zeer natuurgetrouwe modelbanen in schaal 1:160, waaronder natuurlijk het prijswinnende Burg Oberlöwenstein.

Tevens lid van de Promoco.

 

 

 

Secretaris

 

 

Secretaris Rob Boeser is de tramfanaat in de MSC Maas en Waal. Thuis bouwt hij (nog steeds) aan de Gemeente Tram Waelstede, bestuurd door het programma Koploper. Binnen de club bouwt hij aan de Stoomtram Projecten in schaal S (1:64), waaronder "Koningswaal augustus 1933', waarvoor hij het rollend materieel bouwt.

Tevens webmaster van dfe MSC Maas en Waal.

 

 

Penningmeester

 

 

Penningmeester Wim Coeders draagt al een behoorlijk aantal jaren met succes zorg voor de financiële kant van de MSC Maas en Waal. Zijn modelspoorpassie ligt voornamelijk op het gebied van Nederlands materieel en in het digitaal besturen van de modelbaan door middel van  Koploper.

 

 

 

Vice voorzitter

 

 

Bestuurslid Bas Vrij is één van de trekkers van het project Stoomtram Maas en Waal. Bas beschouwt het zelf bouwen van huizen en andere kunstwerken als zijn ware passie. Het Nederlandse landschap ligt hem ook na aan het hart. Niet alleen zijn project Station Wadenoijen getuigde daarvan, maar ook de gebouwen van het Stoomtramproject.

Tevens lid van de Promoco.

 

 

 

Bestuurslid

 

 

Bestuurslid Reinier Jansen bouwt mee aan de Dülperbahn in het clublokaal en maakt zich ook zeer verdienstelijk als fotograaf, videofilmer en maker van slide shows van de projecten en activiteiten van de MSC Maas en Waal .

Tevens lid van de Promoco.

 

 

 

De MSC Maas en Waal is lid van de Nederlandse Modelspoor Federatie NMF.