Week van de Mediawijsheid

Printscreen van de website van de Bibliotheek Rivierenland met daarop de aankondiging van onze deelname aan de Week van de Mediawijsheid 2017.

Op zaterdag 11 november 2017 neemt de modelspoorclub Maas en Waal deel aan de Week van de Mediawijsheid in de bibliotheek van Beneden Leeuwen in de Leliestraat 19. Wij zijn aanwezig van 11:00 – 16:30 uur en geven demo’ s met onze tentoonstellingsbanen ‘Burg Oberlöwenstein‘ en ‘Koningswaal, augustus 1933‘. De nadruk zal liggen op de computergestuurde bediening, maar er is ook een demo huizenbouw. Eén en ander kadert in onze samenwerking met SamenWel.

Voor deze activiteit heeft ons clublid Reinier Jansen twee slide shows gemaakt, die ook op de website van de Bieb te vinden zijn.

Klik op de foto’ s hieronder voor deze slide shows:

Print Friendly, PDF & Email