Bestuur

Samenstelling

De Modelspoorclub Maas en Waal heeft een bestuur dat
is samengesteld uit 5 leden en bestaat uit een voorzitter, een
vicevoorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid.
Bestuursleden nemen statutair voor drie jaren zitting in het bestuur en
kunnen onbeperkt herkozen worden. Het bestuur vergadert circa 6 maal per
jaar en roept jaarlijks in februari een Algemene Ledenvergadering bij
elkaar.

Binnen het bestuur is er een Promotie Commissie (Promoco) actief, die activiteiten voor de bevordering van de modelspoorhobby bedenkt en uitvoert.

Voorzitter
Vice voorzitter Bas Vrij

Bas Vrij

Voorzitter Bas Vrij is één van de trekkers van het project Stoomtram Maas en Waal. Bas beschouwt het zelf bouwen van huizen en andere kunstwerken als zijn ware passie. Het Nederlandse landschap ligt hem ook na aan het hart. Niet alleen zijn project Station Wadenoijen getuigde daarvan, maar ook de gebouwen van het Stoomtramproject. Tevens lid van de Promoco.

Secretaris
Modelspoorclub Maas en Waal, secretaris, Peter Gradussen

Peter Gradussen

Secretaris Peter Gradussen is een voortreffelijk modelbouwer die “eigen bouw” hoog in het vaandel heeft staan. Zijn kwalitatief hoge niveau heeft hij bij menig modelspoorbaan, binnen onze modelspoorclub en daarbuiten, laten zien. Zijn modelspoorpassie ligt voornamelijk in het tijdperk epoche 2 (zo rond 1930) met als thema het in westelijke Ertsgebergte (Duitsland) gelegen station Carlsfeld in schaal H0 / H0e.

Penningmeester

Walter Willems

Vice voorzitter

Michel Turlings

Bestuurslid Michel Turlings is één van de beheerders van onze website. Michel mag graag speuren in diverse archieven om informatie voor o.a. het Stoomtram Maas & Waal project op te zoeken. Het militaire gebruik van de spoorwegen heeft zijn modelspoor/bouw interesse en vertaald dit naar schaal H0 (1:87).

Bestuurslid
Bestuurslid Reinier Jansen

Reinier Jansen

Bestuurslid Reinier Jansen bouwt mee aan “Die Dülperbahn” in het clublokaal en maakt zich ook zeer verdienstelijk als fotograaf, videofilmer en maker van slide shows van de projecten en activiteiten van de MSC Maas en Waal. Tevens lid van de Promoco.