Bestuur

Samenstelling

De Modelspoorclub Maas en Waal heeft een bestuur dat
is samengesteld uit 5 leden en bestaat uit een voorzitter, een
vicevoorzitter, een secretaris, een penningmeester en een bestuurslid.
Bestuursleden nemen statutair voor drie jaren zitting in het bestuur en
kunnen onbeperkt herkozen worden. Het bestuur vergadert circa 6 maal per
jaar en roept jaarlijks in februari een Algemene Ledenvergadering bij
elkaar.

Binnen het bestuur is er een Promotie Commissie (Promoco) actief, die activiteiten voor de bevordering van de modelspoorhobby bedenkt en uitvoert.

Voorzitter

Edwin van Opstal

Voorzitter Edwin van Opstal is spoor N fanaat en heeft al een flinke staat van dienst in het bouwen van zeer natuurgetrouwe modelbanen in schaal 1:160, waaronder natuurlijk het prijswinnende Burg Oberlöwenstein. Tevens lid van de Promoco.

Secretaris

Peter Gradussen

Secretaris Peter Gradussen is een voortreffelijk modelbouwer die “eigen bouw” hoog in het vaandel heeft staan. Zijn kwalitatief hoge niveau heeft hij bij menig modelspoorbaan, binnen onze modelspoorclub en daarbuiten, laten zien. Zijn modelspoorpassie ligt voornamelijk in het tijdperk epoche 2 (zo rond 1930) met als thema het in westelijke Ertsgebergte (Duitsland) gelegen station Carlsfeld in schaal H0 / H0e.

Penningmeester

Wim Coenders
Penningmeester Wim Coenders draagt al een behoorlijk aantal jaren met succes zorg voor de financiële kant van de MSC Maas en Waal. Zijn modelspoorpassie ligt voornamelijk op het gebied van Nederlands materieel en in het digitaal besturen van de modelbaan door middel van Koploper.

Vice voorzitter

Bas Vrij
Bestuurslid Bas Vrij is één van de trekkers van het project Stoomtram Maas en Waal. Bas beschouwt het zelf bouwen van huizen en andere kunstwerken als zijn ware passie. Het Nederlandse landschap ligt hem ook na aan het hart. Niet alleen zijn project Station Wadenoijen getuigde daarvan, maar ook de gebouwen van het Stoomtramproject. Tevens lid van de Promoco.

Bestuurslid

Reinier Jansen
Bestuurslid Reinier Jansen bouwt mee aan “Die Dülperbahn” in het clublokaal en maakt zich ook zeer verdienstelijk als fotograaf, videofilmer en maker van slide shows van de projecten en activiteiten van de MSC Maas en Waal. Tevens lid van de Promoco.

Print Friendly, PDF & Email