Bestuur

Samenstelling

De Modelspoorclub Maas en Waal heeft een bestuur dat is samengesteld uit 5 leden en bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en twee bestuursleden.
Bestuursleden nemen statutair voor drie jaren zitting in het bestuur en kunnen onbeperkt herkozen worden. Het bestuur vergadert circa 6 maal per jaar en roept jaarlijks in het begin van het kalenderjaar een Algemene Ledenvergadering bij elkaar.

Binnen het bestuur is er een Promotie Commissie (Promoco) actief, die activiteiten voor de bevordering van de modelspoorhobby bedenkt en uitvoert.

Voorzitter
Bestuurslid Nick

Nick van den Hurk

Secretaris
Bestuurslid Lex

Lex van der Loo

Penningmeester

Walter Willems

Bestuurslid
Bestuurslid Peter

Peter Gradussen

Secretaris Peter Gradussen is een voortreffelijk modelbouwer die “eigen bouw” hoog in het vaandel heeft staan. Zijn kwalitatief hoge niveau heeft hij bij menig modelspoorbaan, binnen onze modelspoorclub en daarbuiten, laten zien. Zijn modelspoorpassie ligt voornamelijk in het tijdperk epoche 2 (zo rond 1930) met als thema het in westelijke Ertsgebergte (Duitsland) gelegen station Carlsfeld in schaal H0 / H0e.

Bestuurslid
Bestuurslid Reinier

Reinier Jansen

Bestuurslid Reinier Jansen bouwt mee aan “Die Dülperbahn” in het clublokaal en maakt zich ook zeer verdienstelijk als fotograaf, videofilmer en maker van slide shows van de projecten en activiteiten van de MSC Maas en Waal. Tevens lid van de Promoco.