Algemeen

Afscheid Penningmeester

Boven-Leeuwen 8 september 2021,

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van woensdag 8 september is er afscheid genomen van Wim Coenders als penningmeester. Wim is bijna 25 jaar de penningmeester geweest van de Modelspoorclub Maas en Waal. Wim is een penningmeester geweest die zijn taken zeer serieus nam waardoor we een financieel gezonde vereniging zijn. Wim is officieel met pensioen en vond dat het na bijna 25 jaar tijd was om het stokje over te dragen aan een nieuwe penningmeester. We hopen dat Wim nu extra van zijn vrije tijd kan gaan genieten, samen met zijn vrouw Toos. Wim kreeg uit handen van voorzitter Edwin van Opstal een mooie fles wijn. Het bestuur van Modelspoorclub Maas en Waal bedankt Wim voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Edwin van Opstal (L) Wim Coenders (R). Foto: Reinier Jansen, 08-09-2021.