Algemeen

We gaan verhuizen!

Wat bij de leden al een tijdje bekend was, maken we u ook publiekelijke bekend namelijk het nieuws dat we gaan verhuizen.
We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we andere clubruimte te huur aangeboden hebben gekregen. Om dit realiseren moest er toestemming komen van onze leden en vervolgens de vergunning van de gemeente West Maas en Waal.

Voorzijde van onze nieuwe clubruimte (rode kader). Op maandag 4 juli 2022 al gelijk begonnen met de werkzaamheden. Foto: Michel Turlings, 04-07-2022.

Inmiddels zijn alle ‘hobbels’ genomen en hebben we sinds 1 juli 2022 de sleutel ontvangen. We kunnen nu aan de slag gaan om de ruimte aan te passen volgens de eisen van de vergunning. En de ruimte verder in te richten naar eigen wens en behoefte op basis van functionaliteit.

Met deze nieuwe clubruimte krijgen we meer vierkante meters om onze hobby te kunnen uitoefenen en ook de openstelling van de clubruimte is nu ruimer omdat we hier nu zelf over gaan. Qua reisafstand voor de leden gaat er niet veel veranderen we blijven nl. in Boven-Leeuwen.

De komende twee maanden zullen vooral in het teken staan van bouwwerkzaamheden aan de nieuwe clubruimte en daarna de feitelijke verhuizing en verdere inrichting. Zodra de verhuizing voltooid is zal het adres op de clubinformatie pagina worden aangepast.

Op voorhand danken we als modelspoorclub Maas en Waal alvast de gemeente West Maas en Waal en de verhuurder die dit mogelijk hebben gemaakt.

Hieronder een paar foto’s voor een eerste indruk.

Begane grond. Foto: Reinier Jansen, 02-07-2022.
Begane grond. Foto: Reinier Jansen, 02-07-2022.
1e Verdieping. Foto: Reinier Jansen, 02-07-2022.
1e Verdieping. Foto: Reinier Jansen, 02-07-2022.