Zomer in Gelderland – Boven-Leeuwen

Sinds 2018 trekt Omroep Gelderland in de maand augustus twee weken door de provincie om de verenigingen in een dorp / stad in het zonnetje zetten. Aan de hand van opdrachten kunnen deelnemers geld verdienen voor lopende of nieuwe activiteiten in hun woonplaats.
In 2019 kwam de karavaan naar Boven-Leeuwen en omdat onze modelspoorclub daar gevestigd is, was zij ook van de partij. Eén van de opdrachten was om in een korte optocht alle activiteiten van de vereniging uit te beelden. Hieronder een fotoverslag van deze optocht.

Zomer in Gelderland - Modelspoorclub Maas en Waal - Deelnemers optocht.
Zomer in Gelderland - deelnemers optocht Modelspoorclub Maas en Waal. Foto: Henk van Coolwijk.

Hieronder is een video verslag te zien van onze deelname aan de parade tijdens de uitzending van “Zomer in Gelderland”.

Print Friendly, PDF & Email