Algemeen

Promotie modelspoor tijdens Kinderboekenweek 2019

Voertuigen staan dit jaar centraal in de Nationale Kinderboekenweek die wordt gehouden van 2 tot en met 13 oktober 2019. De Stichting Openbare Bibliotheek Rivierenland heeft onze modelspoorclub om onze medewerking voor deze week gevraagd. Dit heeft geresulteerd dat wij op zaterdag 5 oktober met de rangeerpuzzel in de Bibliotheek van Geldermalsen aanwezig zijn. En op zaterdag 12 oktober 2019 herhalen we dit maar dan in de Bibliotheek van Tiel.

Een mooie gelegenheid om de modelspoor in het algemeen en onze modelspoorclub Maas en Waal in het bijzonder te promoten bij de jeugd.

Modelspoorclub Maas en Waal clublid Nick op zaterdag 05-10-2019 aanwezig in de Bibliotheek Geldermalsen met de rangeerpuzzel. Hij heeft, zo te zien, voldoende belangstelling van de jeugd! Foto: mevr. v.d. Hurk.