Koningswaal

Koningswaal bij DORDT IN STOOM 2020

In juni 2020 wordt voor de 19e keer DORDT IN STOOM, het omvangrijkste stoom evenement in Europa in Dordrecht, gehouden. Er worden 250.000 bezoekers verwacht. Het gigantische evenement is verspreid over twee gebieden in de stad. Voor een bezoek aan onze modelspoorbaan Koningswaal moet u zijn in het gebied van de Modelbouwshow.

Modelbouwshow
De hal van Stadsbeheer gemeente Dordrecht aan de Kerkeplaat 3 staat op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020 over een oppervlakte van 1500 m2 weer gevuld met een schitterend aanbod van modeltreinbanen uit binnen-en buitenland, poppenhuizen, papieren huisjes / paleisjes, kermisattracties, diorama’s, miniatuur stoommachines, een stoomauto, hijskranen, vrachtauto’s, trams, boten, miniatuur battletanks, tot en met ware kunstwerken van Legosteentjes.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u de website van DORDT IN STOOM raadplegen.