Burg OberlöwensteinKoningswaal

Modeltrein Expo On Traxs! 2017

Waarbij de Modelspoorclub Maas en Waal aanwezig is met twee modelbanen:

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Op 10, 11 en 12 maart 2017 werd in het Spoorwegmuseum weer de Modeltrein Expo On Traxs! gehouden; het evenement waarin steeds de top van de spoorwegmodelbouw te zien is.
De Modelspoorclub Maas en Waal werd uitgenodigd om met maar liefst twee modelspoorbanen, Burg Oberlöwenstein en Koningswaal augustus 1933, deel te nemen; een hoogtepunt in onze ruim 30 jarige clubgeschiedenis !

Tijdens dit evenement heeft de MSC Maas en Waal ook diverse uitnodigingen voor de beide banen gekregen om deel te nemen aan verschillende tentoonstellingen en evenementen in binnen- en buitenland. De MSC Maas en Waal gaat dus in de komende jaren weer vaker op stap !

Hieronder een aantal foto’s, die een indruk geven van de belangstelling voor onze banen tijdens OntraXS.
De foto’ s zijn gemaakt door ons nieuwe lid, Reinier Jansen.

De volgende foto is afkomstig van de organisatie van de Modeltreinexpo ON TRAXS 2017:

De 'traditionele' groepsfoto van alle deelnemers. In dit geval van Modeltreinexpo ON TRAXS 2017. Onze clubleden staan geheel rechts achteraan, te herkennen aan de paarse clubkleding. Foto: René Wolf (met diens schriftelijke toestemming hier geplaatst)