Algemeen

Bezoek Buurtvereniging Juliamajo

Op zaterdag 15 juli 2017 bracht de Buurtvereniging Juliamajo uit Beneden-Leeuwen, tijdens hun jaarlijkse fietstocht, een bezoek aan onze modelspoorclub Maas en Waal. Na ontvangst onder het genot van een kopje koffie in het Kulturhus D’n Dulper te Boven-Leeuwen werd onze clubzolder bezocht. De aanwezige clubleden van de modelspoorclub ontvingen de deelnemers van de fietstocht en vertelde enthousiast over hun hobby modelspoor. Tijdens de rondleiding op onze clubzolder was er alle ruimte om kennis te maken met de opgestelde modelspoorbanen.
In het lokale weekblad De Maas en Waler heeft een leuk artikel gestaan over het bezoek van de Buurtvereniging Juliamajo aan onze modelspoorclub Maas en Waal.

Leden van de Buurtvereniging Juliamajo bezoeken de clubzolder van de modelspoorclub Maas en Waal. Foto: Reinier Jansen, Bron: De Maas en Waler.
De aanwezige clubleden van de modelspoorclub Maas en Waal vertellen enthousiast over hun hobby en hebben de volle aandacht van leden van de Buurtvereniging Juliamajo. Foto: Reinier Jansen, Bron: De Maas en Waler.

Hieronder een slide show gemaakt door Reinier Jansen op het YouTube kanaal van Beelden uit de Regio.

In de Maas en Waler heeft een artikeltje gestaan over het bezoek van de Buurtvereniging Juliamajo aan de modelspoorclub Maas en Waal. Bron: De Maas en Waler.
Groepsfoto van de deelnemers aan de fietstocht van de Buurtvereniging Juliamajo bij het Kulturhus D'n Dulper waar o.a. een bezoek werd gebracht aan de modelspoorclub Maas en Waal. Foto: Reinier Jansen, Bron: De Maas en Waler.