AlgemeenKoningswaalWerk van leden

Ruime belangstelling voor Koningswaal en Treinendokter

Onze modelspoorbaan Koningswaal mag terugkijken op ruime belangstelling tijdens de Nederlandse Modelspoordagen 2020. Van 11 t/m 12 januari 2020 in de Broodfabriek te Rijswijk. Tevens was ons clublid Maarten als “Treinendokter” aanwezig.

NL-Modelspoordagen-2020-banner
Koningswaal-20200112-NL-Modelspoordagen-Programmablad-voorkant
Voorzijde programmaboekje Nederlandse Modelspoordagen 2020.

Bij entree van deze leuke en gezellige beurs werd een zorgvuldig en informatief programmaboekje aan de bezoeker ter beschikking gesteld. Uiteraard werd onze deelname daarin keurig vermeld, compleet met standnummer.

Koningswaal-20200112-NL-Modelspoordagen-Programmablad-Koningswaal
De vermelding van de modelspoorbaan Koningswaal in het programmaboekje van de Nederlandse Modelspoordagen 2020.

Van een fotograaf die foto’s maakte voor een modelspoorblad tot schrijvende pers en niet te vergeten vele bezoekers wisten de Koningswaal te vinden.

Koningswaal-20200112-Fotograaf-Modelspoorblad
Een professionele fotograaf van een modelspoorblad is de modelspoorbaan Koningswaal aan het fotograferen ondersteund door extra belichting. Van deze situatie maakt een bezoeker gebruik en fotografeert eveneens Koningswaal.
Koningswaal-20200112-Redactielid-Treinennieuws
Een redactielid van Treinennieuws.nl is met clublid Bas in gesprek. Foto gemaakt door Michel Turlings, 12-01-2020.

Het resultaat van dit gesprek was een leuke alinea als onderdeel van een heel artikel getiteld “Lego in opmars en spoor 0 nog springlevend bij modelbouwdagen” van de populaire website voor treinen liefhebbers Treinennieuws.nl. Hieronder is de alinea m.b.t. de Koningswaal te lezen.

Koningswaal-20200113-Tekst-Treinennieuws
De alinea, over onze modelspoorbaan Koningswaal, uit een artikel afkomstig van de website Treinennieuws.nl .

Een hartelijk dankjewel aan de redactie van Treinennieuws.nl vanwege de toestemming om de alinea op deze site te mogen plaatsen.

Zoals eerder gemeld wisten ook vele bezoekers en collega modelspoorders onze modelspoorbaan te vinden en werd er natuurlijk tijd ingeruimd voor een gezellig gesprek.

Koningswaal-20200112-Foto-bezoeker
Bezoekers en collega modelspoorders wisten onze Koningswaal te vinden. Foto gemaakt door St00mboy (Britse Modulebaan, BNLS Forum), d.d. 12-01-2020 (met zijn toestemming op deze site geplaatst)

De hele topic, op het forum van Beneluxspoor.net, over de Nederlandse Modelspoordagen 2020 is daar na te lezen.

Treinendokter

Ons clublid Maarten die als Treinendokter aanwezig was mocht ook niet over gebrek aan belangstelling klagen. In het programmaboekje werd hij op de volgende manier aangekondigd.

Algemeen-20200112-NL-Modelspoordagen-Programmablad-Treinendokter
De vermelding van ons clublid Maarten als Treinendokter in het programmaboekje van de Nederlandse Modelspoordagen 2020.
Algemeen-20200112-Treinendokter-Maarten
Ons clublid Maarten is helemaal in zijn (technische) element als Treinendokter. Repareren, soms wat onderhoud en advies. Menig beursbezoeker wist de Treinendokter te vinden. Foto gemaakt door Michel Turlings, 12-01-2020.