Algemeen

De verhuizing

In een eerder bericht maakte we al melding dat we zouden gaan verhuizen. Inmiddels ruim een maand verder en de eerste opknap, schilder en verbouw activiteiten achter de rug is het dan zover. De verhuizing zelf!

In de oude clubruimte nog wat laatste spulletjes inpakken en vanaf de zolder alles naar beneden sjouwen. Met de bezem door de zolder, deur dicht en op naar onze nieuwe clubruimte.

Op maandag 22 augustus 2022 heeft de verhuizing plaatsgevonden. Foto Michel Turlings, 22-08-2022.
Vertrek bij oude clubruimte
De zolder is nu helemaal leeg. Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.
Nog een laatste blik uit het raam van onze 'oude' clubruimte... Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.
De toegangsdeur tot de zolder, onze 'oude' clubruimte, is voor de laatste keer dichtgedaan. Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.
Nadat alles is ingeladen gaan we definitief naar onze clubruimte. Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.
In onze planning waren twee avonden gereserveerd voor de verhuizing. Maar met vele handen... , was de verhuizing binnen één avond gereed. Op naar onze nieuwe clubruimte! Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.
Aankomst bij onze nieuwe clubruimte
Na aankomst bij onze nieuwe clubruimte worden de spullen uitgeladen. Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.
In de nieuwe clubruimte staan weer andere clubleden gereed om de spullen uit te laden. Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.
Door de geopende roldeur is het eenvoudig uitladen van de spullen en naar binnen gebracht. Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.

Wel eens verhuisd? Als u deze vraag met ja kunt beantwoorden dan herkent u vast wel de stapels dozen, voorzien van stickers met daarop geschreven voor welke ruimte de inhoud bestemd is. Bij onze verhuizing was dit niet anders…

Stapels dozen die later uitgepakt gaan worden. Foto: Michel Turlings, 22-08-2022.

Nu de verhuizing een feit is gaan we de komende tijd verder aan de slag met de verdere inrichting van onze nieuwe clubruimte. Onze modelbanen zullen allemaal een plekje krijgen, zodat er makkelijk aan gewerkt kan worden. Verder staat nog op het programma het in orde maken van de kantine en workshopruimte. Kortom is er voorlopig nog genoeg te doen.