Kantinebaan

Sporenplan Kantinebaan

Na een ruime periode van ontwerpen is het dan zover, het sporenplan is gereed! Dat het wat lang heeft geduurd is onder andere het gevolg van de beperkingen tijdens de Corona periode en de verhuizing naar onze nieuwe clubruimte. In oktober 2022 is het uiteindelijke plan voor de drie (gescheiden) lagen gepresenteerd. De onderste laan is de H0 DCC baan met Roco Line (met bedding) rails. De middelste laag is bestemd voor Märklin H0-MfX baan met C-rails. Op de bovenste laag komt de N-DCC baan met Kato rails.

De (vaste) locatie van de Kantinebaan
De contouren (groene vlak) zijn op de tekening aangegeven. De Kantine baan zal door de achterzijde van de balie van de kantine heen gaan. Tekening: Edwin van Opstal.

Hieronder zullen de 3 lagen worden gepresenteerd. We beginnen met de onderste laag, hierna de middelste en vervolgens de bovenste laag.

De onderste H0-DCC laag
Sporenplan Kantinebaan, overzicht van de onderste laag getekend (H0-DCC-baan). Tekening Paul van Dinter, 15-10-2022.
De middelste H0-AC/MfX laag
Sporenplan Kantinebaan, overzicht van de middelste laag getekend (Märklin-baan). Tekening Paul van Dinter, 15-10-2022.
De bovenste N-DCC laag
Sporenplan Kantinebaan, overzicht van de bovenste laag getekend (N-baan). Tekening Paul van Dinter, 15-10-2022.
De 3 lagen samengevoegd
Sporenplan Kantinebaan, totaal overzicht van de 3 lagen boven elkaar getekend. Tekening Paul van Dinter, 15-10-2022.
Sporenplan Kantinebaan, totaal overzicht van de 3 lagen (linkerzijde) in perspectief boven elkaar getekend. Tekening: Walter Willems, 15-10-2022.
Sporenplan Kantinebaan, totaal overzicht van de 3 lagen (rechterzijde) in perspectief boven elkaar getekend. Tekening: Walter Willems, 15-10-2022.