Werk van leden

Klappbrücke Grünenwald

Met gepaste trots kunnen we inmiddels melden dat ons clublid Tjalling zijn bijdrage aan de A5 Diorama wedstrijd heeft ingezonden. Het diorama van Tjalling voorstellende de Klappbrücke Grünenwald in Zwitserland is zeer doeltreffend weergegeven. Binnen onze club is er een grote betrokkenheid ontstaan bij de bouw ervan, omdat meerdere clubleden mee hebben geholpen met het zoeken naar informatie in diverse archieven. De grootste eer komt natuurlijk toe aan Tjalling zelf, hij heeft immers het diorama gebouwd en heeft een prachtig stukje werk geleverd.

De inzendingen zijn te bewonderen via de Facebookpagina A5 Diorama wedstrijd en er kan ook al gestemd worden. Hoe je kunt stemmen is te lezen op de pagina van A5 Diorama wedstrijd.

Dat de Klappbrücke Grünenwald van Tjalling in de smaak valt blijkt wel uit de eerste stemmen die voor dit diorama al zijn gegeven.

U stemt toch ook!
(stemmen kan nog tot zondag 07 februari 2021 – 17:00 uur)

De inzending van clublid Tjalling voor de A5 Diorama wedstrijd. Foto's: Tjalling Ament, 31-01-2021.