De Oude Haven

Fotoshoot van De Oude Haven

Op dinsdag 10 december 2019 heeft Reinier Jansen de modelspoorbaan “De Oude Haven” onderworpen aan een heuse fotoshoot! Zoals gewoonlijk heeft dit weer prachtige foto’s opgeleverd. U kunt het resultaat hieronder bewonderen.

Modelspoorbaan De Oude Haven - Stoomloc onder Kraanbrug
Terwijl een kleine stoomlocomotief aan het rangeren is onder de kraanbrug heeft zojuist het binnenvaartschip KRIJGER afgemeerd en zal niet veel later gelost te worden. Foto: Reinier Jansen, 10-12-2019.
Een NS locomotor Sik is druk aan het rangeren om een lege open wagon van het raccordement naar het kadespoor te brengen. Foto: Reinier Jansen, 10-12-2019.
Modelspoorbaan De Oude Haven Locomotor SIK brengt een open wagon.
Een NS locomotor Sik brengt een lege open wagon op het kadespoor naar de overslag. Op het doorgaande spoor passeert zojuist een Plan X, beter bekend onder de bijnaam 'Dieseltwee'. Foto: Reinier Jansen, 10-12-2019.
Modelspoorbaan De Oude Haven - Binnenvaartschip KRIJGER wordt gelost
De luiken van binnenvaartschip KRIJGER zijn geopend en er kan een aanvang worden gemaakt met het lossen. Foto: Reinier Jansen, 10-12-2019.
Modelspoorbaan De Oude Haven - Locomotor SIK bij loskade
Terwijl het binnenvaartschip wordt gelost gaat de NS locomotor Sik weer terug naar het raccordement. Foto: Reinier Jansen, 10-12-2019.
De Oude Haven VW Kever en SIK
Een bestuurslid van de Boerenbond gaat in zijn VW Kever richting de overslag van de veevoeders. Een NS Sik druk een lege wagon eveneens naar de overslag. Foto: Reinier Jansen, 10-12-2019.
Modelspoorbaan De Oude Haven - Kade met Schip en Kraan
Zo te zien is het binnenvaartschip KRIJGER gelost. Een kleine stoomlocomotief rangeert om een gesloten goederenwagon naar het verderop gelegen raccordement te brengen. Foto: Reinier Jansen, 10-12-2019.